«Σφάζονται»  οι πρώην «σύντροφοι» και σήμερα ανεξάρτητοι Βασίλης Οικονόμου και Κατερίνα Μάρκου. Ο Βασίλης  Οικονόμου στηρίζει τους Μεταρρυθμιστές του Σπ. Λυκούδη, ενώ η Κατερίνα Μάρκου δήλωσε ότι συνομιλεί μόνο με το Ποτάμι.

Η ανεξάρτητη βουλευτής απάντησε σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας parapolitika, κατά το οποίο την προσέγγισε ο Βασίλης Οικονόμου, πράγμα το οποίο η ίδια διέψευσε λέγοντας ότι την ενδιαφέρει μόνο η συμπόρευση με το κόμμα του Στ. Θεοδωράκη. Κύκλοι του Β. Οικονόμου, επικεφαλής της κίνησης Δημοκρατικός Σύνδεσμος, δήλωσαν στo parapolitika.gr πως ο βουλευτής δεν ενδιαφέρεται  να συνεργαστεί με την Κατερίνα Μάρκου, τονίζοντας με ειρωνική διάθεση πως «οι πεινασμένοι καρβέλια ονειρεύονται».

Αναλυτικά η απάντηση:

Ο Βασίλης Οικονόμου φυσικά και δήλωσε ότι εργάζεται για τη δημιουργία μιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Κεντροαριστεράς στη Βουλή, συζητώντας με αρκετούς βουλευτές, χωρίς όμως νʼ αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα. Άλλωστε η σεζόν των πολιτικών σωσιβίων έχει παρέλθει οριστικώς. Κατά τα λοιπά «οι πεινασμένοι καρβέλια ονειρεύονται»!

Σχόλια