Λάδι στη φωτιά στο ΠΑΣΟΚ, την επομένη του θερμού επεισοδίου στη βουλή, ήρθε να βάλει νέα δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει “ άρρηκτους δεσμούς και μεγάλες εκκρεμότητες με το ΠΑΣΟΚ”

Στελέχη προσκείμενα στον Γιώργο Παπανδρέου αρνήθηκαν να σχολιάσουν την δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου καθώς ανέφεραν ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τι εννοεί αναφερόμενος σε “εκκρεμότητες”.

Η αναφορά εξελήφθη ως αιχμή του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ για οικονομικά θέματα που εκκρεμούν στο κόμμα από την εποχή της προεδρίας του πρώην πρωθυπουργού.Ως γνωστόν, έχει γίνει έλεγχος από 5 ελεγκτικές εταιρείες και το πόρισμα παραμένει σφραγισμένο στο γραφείο του γενικού διευθυντή του κόμματος. Επισης υπάρχει και το θέμα των ΜΚΟ με την εμπλοκή του στενού συνεργάτη, όταν ήταν υπουργός εξωτερικών, Αλεξ Ρόντου.

Πάντως, κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη σημείωναν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις δηλώσεις του τόνισε τους άρρηκτους δεσμούς του Γιώργου Παπανδρέου με το Κίνημα και με την λέξη “εκκρεμότητες”εννοούσε την ηθική υποχρέωση και δέσμευση του πρώην πρωθυπουργού να συμβάλει στην ανασύνταξη του κόμματος και της Δημοκρατικής Παράταξης

 

Σχόλια