Σε μια αποκάλυψη που αγγίζει τα όρια της ιλαροτραγωδίας προέβη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Ευ. Βενιζέλος.

Το Νο 2 της σημερινής κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε τηλεοπτική του συνέντευξη αποκάλυψε πως μετά τη σύνοδο των Καννών έλαβε μήνυμα από την κόρη του που τον προέτρεπε για τις επόμενες κινήσεις του.

Όπως δήλωσε, ο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, δεν πρωτοστάτησε στην πτώση της κυβέρνησης Παπανδρέου, για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

«Διαψεύδω εγώ το δημοσίευμα των FinancialTimes. Αν ανατρέξετε σε ρεπορτάζ άλλα της εποχής θα βρείτε άλλα πολύ πιο έγκυρα», είπε.

Είπε δε ότι «δε με επηρέασε κανένας Μπαρόζο, με επηρέασε η κόρη μου» αναφερόμενος στις δικές του κινήσεις αποτροπής του δημοψηφίσματος.

«Ξέρετε ποιος με επηρέασε; Η κόρη μου. Γιατί όταν γύρισα και κατέβηκα από το αεροπλάνο, βρήκα ένα e-mail που έλεγε «Μπαμπά, ό,τι είναι να κάνεις κάντο τώρα». Στις 4 η ώρα! Κανένας Μπαρόζο. Εδώ έχουμε το καταπληκτικό σενάριο των Financial Times που το παίρνετε κι εσείς και κάνετε ερωτήσεις, ότι ο Μπαρόζο επέβαλλε τον Παπαδήμο ως Πρωθυπουργό. Διαβάστε όλες τις εφημερίδες που ήθελαν τον Παπαδήμο ως Πρωθυπουργό, αντί για τη λύση Πετσάλνικου. Ποιος τον διάλεξε; Ο κ. Παπανδρέου τον διάλεξε. Πάρτε την κάμερά σας και πάτε να μιλήσετε με αυτούς που πρέπει να μιλήσετε.»

Σχόλια