Αποστάσεις από τα όσα είπε ο Βενιζέλος για την ΔΗΜΑΡ, πήρε με δηλώσεις του ο στενός συνεργάτης του Ανδρέα Λοβέρδου, γραμματέας της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά, Ευθύμης Καρδαράς, μιλώντας στο Readyo.gr, σημειώνοντας πως ο ίδιος δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ τη λέξη ‘παράσιτο’.

«Θα μπορούσε να βρει μια οποιαδήποτε άλλη λέξη», είπε ερωτηθείς για τα περί «παρασιτισμού» ο κ. Καρδαράς. «Ο καθένας, ανεξάρτητα από τι θέση κατέχει, είναι υπεύθυνος για τις λέξεις και τις φράσεις που χρησιμοποιεί και κρινόμαστε όλοι από αυτό».

«Υπάρχουν πάρα πολλές λέξεις και ειδικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι πάρα πολύ καλός γνώστης της ελληνικής γλώσσας. Θα μπορούσε να βρει μια οποιαδήποτε άλλη λέξη για να χαρακτηρίσει την όντως περίεργη συμπεριφορά της ΔΗΜΑΡ τους τελευταίους 8-9 μήνες», είπε, συμφωνώντας σε άλλη αποστροφή του λόγου του πλήρως με την ανακοίνωση του κόμματος του Φώτη Κουβέλη, όπου υποστηριζόταν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει χάσει κάθε μέτρο.

«Γενικά όταν έχει δημόσιο λόγο, όταν έχεις πολιτικό λόγο δεν πρέπει να ξεχνάς το μέτρο», είπε, θυμίζοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι εκπροσωπούν πολίτες και άρα πρέπει να συμπεριφέρονται με την πρέπουσα ευγένεια…

Σχόλια