Ο Αδόλφος Χίτλερ και τη Εύα Μπράουνέκαναν έρωτα χωρίς να αγγίζουν ο ένας τον άλλον και χωρίς καν… να βγάζουν τα ρούχα τους!

Υποχόνδριοςεμμονικός με την καθαριότητα και εμφανώς ψυχικά διαταραγμένος, ο ηγέτης των ναζί είχε ανάλογη σχέση και με τη νεαρή ανιψιά του,Γκέλι Ράουμπαλ, κόρη της ετεροθαλούς αδελφής του, Άνγκελα Ράουμπαλ.

Αυτό υποστηρίζει ο Μάρτιν Εϊμις, -το τρομερό παιδί της βρετανικής λογοτεχνίας-, ο οποίος δίνει τη δική του εκδοχή για την σεξουαλική ζωή του Φύρερ στο βιβλίο του «Ζοne of Interest», με θέμα το Ολοκαύτωμα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», ο Εϊμις πιστεύει ότι ο Χίτλερ ήταν ασεξουαλικός, ενώ έφτανε στην κορύφωση παρακολουθώντας από μακριά την Εύα Μπράουν να σηκώνει απλώς τη φούστα της…

Ο συγγραφέας αναγνωρίζει ότι η σεξουαλικότητα του δικτάτορα παραμένει μια «μαύρη τρύπα».

«Δεν θέλω να φανώ απλοϊκός ή επιπόλαιος αλλά πιστεύω ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Χίτλερ παραμένει μια άγνωστη προσωπικότητα είναι το γεγονός ότι η σεξουαλικότητά του είναι ένα… κενό. Ο Στάλιν και ο Μάο είχαν μια συμπεριφορά κυρίαρχου – μια μεγάλη σεξουαλική όρεξη. Αλλά ο Χίτλερ δεν είχε απολύτως τίποτα» υποστηρίζει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τη θεωρία ότι ο Χίτλερ ήταν ασέξουαλ ενισχύει το γεγονός ότι δεν έβγαζε τα ρούχα του ακόμη και όταν πήγαινε στον γιατρό και το ότι ήταν φανατικός με την καθαριότητα.

Παρόλα αυτά είχε έξι γνωστές ερωμένες -μεταξύ των οποίων και την ανηψιά του Γκέλι Ράουμπαλ, η οποία βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιό της το 1931- και μια επίσημη, την Εύα Μπράουν, ερωμένη του για 13 χρόνια και σύζυγό του για μια μόλις ημέρα.

Την ίδια ώρα, ένα νέο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο βρετανικό Channel 4, αποκαλύπτει την εξάρτησή του από την μεθαμφεταμίνη και τα χάπια, διεγερτικά και ηρεμιστικά.

Σχόλια