Μήνυμα ότι η χώρα εξέρχεται από την περίοδο των μνημονίων στέλνει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με άρθρο του στην Καθημερινή της Κυριακής.

Εμμέσως ασκεί κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ,χωρίς να τον κατονομάζει, και σημειώνει πως κάποιοι «τώρα που η έξοδος της χώρας στις διεθνείς αγορές διαψεύδει το “τρίτο μνημόνιο”,αμήχανα σέρνονται από τις εξελίξεις .

“Αλλά ενώ ο ελληνικός λαός βλέπει πια να γίνονται τα πρώτα αποφασιστικά βήματα εξόδου από την κρίση, καταλαβαίνει ότι κάποιοι δεν το θέλουν. Κάποιοι, κολλημένοι οι ίδιοι στη μιζέρια τους, θέλουν να μείνει και η Ελλάδα κολλημένη στο τέλμα. Εμείς τη βγάζουμε από το τέλμα. Κάποιοι ήθελαν να υπάρχει για πάντα το Μνημόνιο, για να έχουν κι οι ίδιοι λόγο ύπαρξης: να το καταγγέλλουν”, αναφέρει στο άρθρο του ο κ. Σάμαράς.

Ο πρωθυπουργός δηλώνει πως αποτελούν προσωπικές του προτεραιότητες η στροφή της χώρας στην ανάπτυξη και «η ανακούφιση όσων πληγώθηκαν».

«Η Ελλάδα βήμα βήμα τα καταφέρνει. Αρκεί να μην κάνουμε πίσω τώρα, αρκεί να μην αφήσουμε να περάσουν τα σχέδια όσων θέλουν την Ελλάδα κολλημένη στη μιζέρια, στη γκρίνια, στην απομόνωση», υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός.

Σχόλια