«Διασφαλίσαμε ότι η χώρα γύρισε σελίδα και ότι βγαίνουμε από την κρίση και το διακύβευμα είναι να μην πέσουμε ξανά στην κρίση. Πρέπει να στείλουμε στην Ευρώπη τους κατάλληλους για να δώσουν τη μάχη για τη χώρα. Υπάρχει διακύβευμα σε αυτές τις εκλογές και είναι σοβαρό», τόνισε, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Προτείνουμε σταθερά βήματα που θα αποκλείουμε την αβεβαιότητα στο εσωτερικό, ο Τσίπρας μιλάει για ένα χθες που έχει χρεοκοπήσει. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται τα πάντα στον κόσμο, πχ. Δήλωσε ότι θα δώσει δωρεάν ρεύμα και πετρέλαιο.

Ο κόσμος δεν θα πάει εκεί που υπάρχει και ο λαϊκισμός. Ο Τσίπρας είπε ότι λεφτά υπάρχουν. Δεν μπορεί ο ελληνικός λαός να πάει σε αποτυχημένες πρακτικές του παρελθόντος. Ο ΣΥΡΙΖΑ καπηλεύεται το πρόβλημα του Έλληνα. Εμείς προσπαθούμε να φέρουμε ξανά το χαμόγελο στον Έλληνα.

Ο Τσίπρας αναδείχθηκε μέσα από την κρίση και ζει από την κρίση. Όταν φύγει η κρίση ο Τσίπρας θα εξαφανιστεί. Η χώρα θέλει σταθερά βήματα για την ανάπτυξη και εγώ αυτό το εγγυώμαι», τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Δεν πρόκειται να υπάρξουν μειώσεις μισθών και αύξηση φόρων στο μέλλον. Δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα για την Ελλάδα» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Σχόλια