Απορρίπτει το Μέγαρο Μαξίμου το ενδεχόμενο συνάντησης του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κ. Τσίπρας ζητά συνάντηση από τον κ. Σαμαρά για κομματικούς λόγους και μόνο για να θέσει το θέμα των πρόωρων εκλογών χωρίς να έχει διάθεση συνεννόησης για τα δύσκολα », λέει συνεργάτης του πρωθυπουργού.

To θέμα αναθερμάνθηκε μετά από  δηλώσεις του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνου Σκουρλέτη ο οποίος είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ανοικτός σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό όμως δεν άφησε κανένα περιθώριο συναίνεσης με την κυβέρνηση για το χρέος.

Το θέμα πάντως μίας ενδεχόμενης συνάντησης έχουν θέσει με δηλώσεις τους στελέχη της ΝΔ όπως η κα Ντόρα Μπακογιάννη, εμμέσως και πιο προσεκτικά ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος και πιο πρόσφατα ο κ. Γιάννης Μιχελάκης. Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της συνάντησης Σαμαρά-Τσίπρα τάχθηκε δημοσίως ο ευρωβουλευτής του κόμματος κ. Δημήτρης Παπαδημούλης προκειμένου να συμφωνηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η προσφυγή στις κάλπες και η διαπραγμάτευση για το χρέος.

 

Σχόλια