Του Νίκου Ζαχαριάδη  zaxariadhs-nikos-thumb

Άλλη μια φωτογραφία που δείχνει πόσο κοντά βρίσκεται στον «απλό δημότη» και πόσο αποφασισμένος είναι να δουλέψει για την Αθήνα, ανέβασε σήμερα το πρωί στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο υποψήφιος δήμαρχος

Τον απλό και ταπεινό Άρη Σπηλιωτόπουλο, να δουλεύει δίπλα-δίπλα με τους εργάτες της καθαριότητας του Δήμου, μεταφέροντας και αυτός σαν απλός πολίτης μία κομψά δεμένη σακούλα απορριμάτων και φορώντας ένα απλό μοβ κασμιρένιο πουλόβερ, είχαν την ευκαιρία να δουν όσοι ακολουθούν τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων στο twitter.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία, συνοδεύεται από τη φράση «Σηκώνω τα μανίκια και δουλεύω και στην καθαριότητα» και έρχεται, όχι μόνο να διαψεύσει όσους αμφισβητούν τον ισχυρισμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου ότι «είναι άνθρωπος της πιάτσας» και ότι «γνωρίζεται προσωπικά με τους υπαλληλους του Δήμου», αλλά να απαντήσει και σε όσους τον κατηγορούν για υπερβολικά «φτιαχτές» πόζες στα social media!

Ως γνωστόν, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και η ομάδα επικοινωνίας του, χρησιμοποιεί πολύ συχνά τα social media (αλήσμόνητη παραμένει ακόμα η φωτογραφία του στην εκκλησία, ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας), σε μια προσπάθεια να πλησιάσει το νεανικό κοινό των ψηφοφόρων και να τους δείξει, με σύγχρονο τρόπο, πώς έκαναν τις προεκλογικές εκστρατείες τους οι υποψήφιοι τη δεκαετία του ’50.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Σχόλια