Γράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης από το moufanet

Αποκάλυψη που αναμένεται να φέρει τα πάνω-κάτω στο δόγμα του Εθνικού Παραμυθιάσματος και κατά συνέπεια στην εξωτερική πολιτική της χώρας, έκανε πρόσφατα γνωστός ιστορικός και μελετητής των χρησμών του Γέροντα.

Μια παρεξήγηση δεκαετιών φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος της, σύμφωνα με νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως, σχετικά με την ταυτότητα του «Ξανθού Γένους», που έχει αναλάβει την υποχρέωση απέναντι στην Ιστορία, να μας παραδώσει την Πόλη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε γνωστός προφητολόγος-προβλεψιολόγος, την εποχή που γίνονταν οι περίφημες προφητείες του για το «ξανθό γένος», ήταν αδύνατον να γνωρίζει το χρώμα των μαλλιών των Ρώσων, αφού λόγω σιδηρού παραπετάσματος (σ.σ. η Ρωσία ήταν ακόμα Σοβιετική Ένωση), όχι μόνο δεν επιτρεπόταν να ταξιδεύουν Ρώσοι υπήκοοι στον υπόλοιπο κόσμο, αλλά και στις λίγες φωτογραφίες που κυκλοφορούσαν στα μέσα ενημέρωσης, φορούσαν όλοι στρατιωτικά καπέλα.

Αντίθετα, την ίδια εποχή, οι Σουηδοί βρίσκονταν παντού γύρω μας: Οι Abba μεσουρανούσαν. Η Σουηδική Ακαδημία απένειμε Νόμπελ στον Σεφέρη και τον Ελύτη – οι Ρώσοι, πάλι, τίποτα. Ενώ σε λίγα χρόνια, ο Ανδρέας Παπανδρέου επρόκειτο να συνεργαστεί με τον Ούλαφ Πάλμε για την ανακατάληψη της Πόλης (να πάλι η προφητεία…), με πρόσχημα την περίφημη «Κίνηση των 6».

Επιπλέον, οι φυσικές ξανθές σουηδέζες τουρίστριες (να το «γένος» που λέγαμε…), έδιναν στον ελληνικό πληθυσμό σεξουαλική εκπαίδευση, αλλά και ευκαιρίες να δημιουργήσει έναν στρατό ξανθών εξώγαμων απογόνων, ο οποίος με την εντολή του «εκλεκτού» θα ξεκινούσε τη μεγάλη εκστρατεία για την Πόλη.

Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η φράση «Have you seen the AcroPOLIs» που χρησιμοποιούσαν οι Έλληνες για να τις προσεγγίσουν, περιελάμβανε τη λέξη «Πόλη» ενώ οι πολεμικές ιαχές «Τι σου κάνω, ΜΑΝΑ μου», έχουν σαφή αναφορά μέσω της λέξης «μάνα» στη Βασιλεύουσα, που είναι η πόλη-μητέρα του Ελληνισμού!

Τέλος, καταλήγει η μελέτη του ειδικού προβλεψιολόγου-προφητιολόγου, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η καταγωγή της γυναίκας που μας έφερε το τρόπαιο από τη Eurovision, της Έλενας Παπαρίζου, είναι από τη Σουηδία – ενώ αντίθετα οι Ρώσοι (το υποτιθέμενο ξανθό γένος δηλαδή), ποτέ δεν μας έδωσαν παραπάνω από 4 βαθμούς!

Υ.Γ.: Το Moufanet, ευχαριστεί τον κ. Εμμανουηλίδη, για την ιδέα που έδωσε αφορμή για την περαιτέρω έρευνα.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Σχόλια