Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής άρπαξαν κάθε ευκαιρία που έδινε το σύστημα που «πολεμούσαν» και βόλεψαν στη Βουλή το «αίμα» τους.Πρώτος διδάξας ο Μιχαλολιάκος.

Δήλωναν ότι θέλουν να κατεδαφίσουν τα προνόμια που είχαν χαρίσει οι βουλευτές στους εαυτούς τους,  δήλωναν απέχθεια στη Βουλή και έτοιμοι να τα βροντήξουν όλα.Αντ αυτού άρπαξαν όλες τις ευκαιρίες που τους έδινε το σύστημα να βολευτούν και να βολέψουν τις οικογένειες τους και τους συγγενείς τους.

Τα ρουσφέτια του αρχηγού σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής στη Βουλή φτάνουν τα πέντε ενω ο υπαρχηγός Χρήστος Παππάς έχει βολέψει τρεις

Αλλά επειδή έχουν εντρυφήσει και στους κανόνες της μυστικότητας που επέβαλε η εγκληματική τους δράση έκαναν...τράμπες ρουσφετιών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Εθνους της Κυριακής βόλεψαν στη Βουλή και την ευρωβουλή παιδιά ανήψια συζύγους και όποιον άλλο μπορούσαν.

Τα σκήπτρα των υψηλών ρουσφετιών στη Βουλή κρατάει ο προφυλακισμένος  Νίκος Μιχαλολιάκος.

Τα ρουσφέτια του αρχηγού σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής φτάνουν τα πέντε ενω ο υπαρχηγός Χρήστος Παππάς έχει βολέψει τρεις.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει βολέψει τρια ανήψια του στην Βουλή και την ευρωβουλή.

Η ανηψιά του Νίκου Μιχαλολιάκου που έχει το ίδιο όνομα με την κόρη του Ουρανία μετακομίζει στην Ευρωβουλή ως συνεργάτης του ευρωβουλευτή Γιώργου Επιτήδειου ενω μέχρι προσφάτως ήταν επιστημομική συνεργάτης του Ηλία Κασιδιάρη.

Στο γραφείο του Κασιδιάρη χρέη επιστημονικού συνεργάτη εκτελεί και έτερος ανηψιός του Νίκου Μιχαλολιάκου ο Παναγιώτης (Τάκης) Μιχαλόλιας, γιός του γνωστού ποινικολόγου.

Και ο δεύτερος γιος του ποινικολόγου και ανηψιός του αρχηγού εργάζεται στο γραφείο του βουλευτή Νίκου Μίχου.

Η Ελένη Ζαρούλια έχει στο γραφείο της στη Βουλή τη σύζυγο του προφυλακισμένου Χρήστου Παππά , ο Γιάννης Λαγός έχει επιστημονική συνεργάτη την σύζυγο του Γιώργου Γερμενή .

Tα ρουσφέτια των Βρυξελλών

Οι τρεις ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής  φρόντισαν με το που πάτησαν το πόδι τους στις διορίσουν τις κόρες τους.

Κι επειδή ο κάθε ευρωβουλευτής, λόγω συγγένειας, πρώτου βαθμού δεν μπορούσε να διορίσει την κόρη του, συνεννοήθηκαν μεταξύ τους και -σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας  «Πρώτο Θέμα»- ο Γιώργος Επιτήδειος προσέλαβε την κόρη του κ. Λευτέρη Συναδινού και την κόρη του κ. Επιτήδειου, την προσέλαβε ο τρίτος εκ των ευρωβουλευτών του κόμματος κ. Λάμπρος Φουντούλης. Τώρα αναζητείται το άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντος του κ. Φουντούλη που θα προσλάβει ο κ. Συναδινός.

Σχόλια