Με τη δημοσίευση φωτογραφιών, από την πρώτη τους συνάντηση μετά την αλλαγή σελίδας στη Νέα Δημοκρατία, που παρουσιάζουν τον Κώστα Καραμανλή και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να αγκαλιάζονται και να ανταλλάσσουν φιλιά σε θερμό κλίμα, ο πρώην πρωθυπουργός και ο νέος πρόεδρος θέλησαν να ξορκίσουν τις ανησυχίες για την ενότητα της παράταξης.

Η συνάντηση διήρκεσε μία ώρα καθώς στις 13:30 ο κ. Μητσοτάκης είχε προγραμματισμένο το επόμενο ραντεβού του, με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος επισήμως δεν είχε δηλώσει υποστήριξη σε κάποιον υποψήφιο, αλλά τα στελέχη της επιρροής του στον β’ γύρο είχαν στηρίξει Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Κώστα Καραμανλή, ο πρόεδρος της ΝΔ  παρουσίασε στον πρώην πρωθυπουργό το πρόγραμμα των 111 ημερών για την οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πέραν του ενωτικού συμβολισμού της συνάντησης Καραμανλή-Μητσοτάκη, καμία από τις δύο πλευρές δεν έδωσε λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της συζήτησης. «Η συνάντηση πήγε θαυμάσια», είπε ο κ. Μητσοτάκης μετά το τέλος της συνάντησης, ενώ ερωτηθείς για το τι συζητήθηκε σχετικά με την επόμενη μέρα στη Νέα Δημοκρατία απάντησε: «τα εν οίκω μη εν δήμω».

Σχόλια