Η αστυνομία του Ουιλμέτ, στα περίχωρα του Σικάγο, πραγματοποιεί έρευνες για να εξακριβώσει εάν η τραγουδίστρια Σινέντ Ο’ Κόνορ είναι καλά στην υγεία της. Η τραγουδοποιός αγνοείται από νωρίς την Κυριακή, σύμφωνα με μια ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ο’ Κόνορ έφυγε την Κυριακή από την περιοχή Ουιλμέτ για να πάει μια βόλτα με το ποδήλατο στις 6 το πρωί τοπική ώρα κι έκτοτε δεν έχει επιστρέψει, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Όπως μεταδίδει το Reuters, κάποιο πρόσωπο τηλεφώνησε στις αρχές εκφράζοντας ανησυχία για το αν είναι καλά.

Η αστυνομία δεν γνωρίζει τη σχέση της τραγουδίστριας με το Ουιλμέτ.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Νοέμβριο είχε δεχθεί ιατρική βοήθεια έπειτα από μήνυμα που είχε αναρτήσει στο λογαριασμό της στο Facebook δηλώνοντας στην οικογένειά της ότι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

«Πήρα υπερβολική δόση, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κερδίσεις το σεβασμό», είχε γράψει ανακοινώνοντας ότι είχε αποπειραθεί να αφαιρέσει τη ζωή της, έπειτα από τη ρήξη των σχέσεών της με συγγενικά της πρόσωπα, εκ των οποίων και τα παιδιά της.

Στο τελευταίο μήνυμα που ανήρτησε την ημέρα της εξαφάνισής της, απευθύνεται στον γιο της Τζέικ, ζητώντας του να προσέχει τον αδελφό του, να μην τον εγκαταλείψει ζητώντας του να προσλάβει ένα δικηγόρο.

Ποια είναι η Σινέντ Ο’ Κόνορ

Η Σινέντ Μαρί Μπερναντέτ Ο’ Κόνορ (γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 1966) είναι Ιρλανδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή τη δεκαετία του 1980 με το άλμπουμ της The Lion and the Cobra.

Οι γονείς της, Σον Ο’ Κόνορ και Μαρί Ο’ Κόνορ χώρισαν όταν η Σινέντ ήταν 8 ετών. Αυτή και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια της μεγάλωσαν με τη μητέρα τους η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες της Σινέντ, τους κακοποιούσε σωματικά.

Το τραγούδι της Fire on Babylon αναφέρεται στις επιπτώσεις της δικής της κακοποίησης αλλά και όλων των κακοποιημένων παιδιών.

Σχόλια