Τουλάχιστον πέντε υπόπτους αναζητούν οι αρχές για τη διπλή τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες με 31 νεκρούς και περίπου 300 τραυματίες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, τέσσερα άτομα φέρονται να “επέβλεπαν” τις επιθέσεις από ένα Audi S4, το οποίο ανήκει σε γνωστό εξτρεμιστή που βρισκόταν ήδη υπό παρακολούθηση.

Ο πέμπτος ύποπτος είναι αυτός που απεικονίζεται με το λευκό παλτό και το καπέλο στη φωτογραφία από την κάμερα του αεροδρομίου.

Η Sun αναφέρει ότι το Audi και το Renault Clio εθεάθησαν κοντά στο αεροδρόμιο και εκτιμάται ότι και τα δύο οχήματα ήρθαν μαζί με τους δράστες της επίθεσης, οι οποίοι χρησιμοποίησαν ταξί.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος δράστης του αεροδρομίου, ο βομβιστής Ναζίμ Λαχραουί. Αρχικά ο Λαχραουί θεωρούνταν ο ύποπτος με το λευκό παλτό, ο οποίος παραμένει άγνωστος και αναζητείται.

Ο Ιμπραήμ Μπακραουί (εικονιζόμενος στη μέση) ανατινάχθηκε μαζί με τον Λαχραουί στην αίθουσα αναχωρήσεων. Ο αδελφός του, Καλίντ Μπακραουί, ήταν ο δράστης της βομβιστικής επίθεσης στο μετρό του Μαλμπεκ 79 λεπτά αργότερα, με θύματα 20 επιβάτες.

Σχόλια