Τους πρώτους υποψήφιους ευρωβουλευτές ανακοίνωσε η «Ελιά» του ΠΑΣΟΚ και του Ευάγγελου Βενιζέλου ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί και η δεύτερη «φουρνιά» των υποψηφίων.
Η λίστα έγινε γνωστή μετά το ραντεβού Βενιζέλου-Λοβέρδου και τα ονόματα που περιλαμβάνει είναι λίγο ως πολύ γνωστά και αναμενόμενα.
Μεταξύ αυτών Παντελής Καψής, Εύα Καιλή, Συλβάνα Ράπτη και Αφροδίτη αλ Σάλεχ. Ακόμη ανάμεσα στα ονόματα που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο είναι αυτά του Ευθύμη Καρδαρά, της Κατερίνας Μπατζελή ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν επίσης οι Δημήτρης Καρέλλας, Νίκος Μπίστης, Θανάσης Χειμωνάς, Νίκος Τσολακίδης, Παναγιώτης Πάτρας, Παναγιώτης Κωστούλας, Παντελής Καψής, Μανώλης Επιτροπάκης, Σωτήρης Κατσέλος, Κώστας Θεοδωρόπουλος, η κυρία Μαρία Παπαϊωάννου – Σφαέλου, Κυριάκος Πιερρακάκης και Παύλος Χρηστίδης.
Συνολικά το ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς θα περιλαμβάνει 42 ονόματα.
Η Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη θα πάει εντυπωσιακά καλύτερα απ’ ό,τι πιστεύουν ορισμένοι» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, συνομιλώντας με δημοσιογράφους, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που είχαν οι επικεφαλής των κομμάτων και των κινήσεων του ενιαίου σχήματος για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου και για τη συζήτηση θεμάτων που αφορούν την προεκλογική προετοιμασία της Ελιάς για τις ευρωπαϊκές και αυτοδιοικητικές εκλογές.
Τους πρώτους υποψήφιους ευρωβουλευτές ανακοίνωσε η «Ελιά» του ΠΑΣΟΚ και του Ευάγγελου Βενιζέλου ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί και η δεύτερη «φουρνιά» των υποψηφίων. Η λίστα έγινε γνωστή μετά το ραντεβού Βενιζέλου-Λοβέρδου και τα ονόματα που περιλαμβάνει είναι λίγο ως πολύ γνωστά και αναμενόμενα. Μεταξύ αυτών Παντελής Καψής, Εύα Καιλή, Συλβάνα Ράπτη και Αφροδίτη αλ Σάλεχ. Ακόμη ανάμεσα στα ονόματα που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο είναι αυτά του Ευθύμη Καρδαρά, της Κατερίνας Μπατζελή ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν επίσης οι Δημήτρης Καρέλλας, Νίκος Μπίστης, Θανάσης Χειμωνάς, Νίκος Τσολακίδης, Παναγιώτης Πάτρας, Παναγιώτης Κωστούλας, Παντελής Καψής, Μανώλης Επιτροπάκης, Σωτήρης Κατσέλος, Κώστας Θεοδωρόπουλος, η κυρία Μαρία Παπαϊωάννου – Σφαέλου, Κυριάκος Πιερρακάκης και Παύλος Χρηστίδης. Συνολικά το ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς θα περιλαμβάνει 42 ονόματα. Πηγή: www.lifo.gr
Σχόλια