Απόλυτα σύμφωνος με το δίλημμα «Ελιά ή εθνικές εκλογές» δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, γνωστοποιώντας ότι την περασμένη εβδομάδα συνδιαμόρφωσε μαζί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο αυτήν τη γραμμή.

«Ταυτίζομαι με την πολιτική αυτή. Μαζί με τον κ. Αηδόνη και με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συγκροτούμε μια 30άδα βουλευτών στη Βουλή, στην οποία στηρίζει η χώρα την πορεία της», είπε ο κ. Λοβέρδος στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84.

Ο πρόεδρος της Συμφωνία για τη Νεά Ελλάδα απευθύνθηκε «σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες». Όπως είπε, «αν αυτός ο πολίτης δεν θέλει αστάθεια, θέλει σταθερότητα και συνέχιση της πολιτικής πορείας, φυσικά με διορθώσεις και παρεμβάσεις κοινωνικής συνοχής, αυτήν τη σταθερότητα δεν την εξασφαλίζει, αν δεν ψηφίσει την Ελιά».

«Εμείς θέλουμε ο κόσμος να ξέρει ότι είμαστε βαθιά δημοκράτες. Δεν μπορούμε άλλα να λέει ο κόσμος και άλλα να κάνουμε εμείς. Αν οι πολίτες επιβεβαιώσουν ότι θέλουν να πάμε σε εκλογές, δεν θα είμαστε αυτοί που θα παραβιάσουμε τη λαϊκή βούληση», συνέχισε.

«Δεν θέλεις να συνεχίσουμε σε αυτήν τη γραμμή; Τότε αποσύρεις την εμπιστοσύνη σου σε εμάς. Θέλεις; Στήριξέ μας. Δεν είμαστε παρακολούθημα και βολικό δεκανίκι κανενός», κατέληξε ο κ. Λοβέρδος.

Σχόλια