Το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα ακόμα μία αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη, επικαλούμενη ψυχολογικά προβλήματα. Αιτία το ότι είναι ύποπτη τέλεσης νέων αδικημάτων.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου στην αίτησή της επικαλούμενη τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει με «ακούσια νοσηλεία στο Δρομοκαΐτειο», ισχυρίζεται πως πάσχει από μείζονα καταθλιπτική διαταραχή και δεν κοιμάται πάνω από δυο ώρες την ημέρα, ενώ θέτει ξανά το γεγονός ότι το παιδί της μεγαλώνει χωρίς κανέναν από τους δυο γονείς του.

«Δεν αποδεικνύεται ότι θα τελέσω νέες αξιόποινες πράξεις αφού και για αυτές για τις οποίες κατηγορούμαι δεν τις έχω τελέσει, αλλά τουναντίον θα αγωνιστώ σκληρά για να ξεπεράσει ο γιος μου τα προβλήματα αλλά και για την αποκατάσταση της υγείας μου» ανέφερε, ωστόσο το δικαστήριο είχε αντίθετη άποψη.

Παράλληλα απορρίφθηκε και το αίτημα αποφυλάκισης της λογίστριας Ευφροσύνης Λαμπροπούλου η οποία επίσης κρατείται ως καταδικασμένη πρωτόδικα σε πολυετή κάθειρξη για το σκάνδαλο των εξοπλιστικών.

Σχόλια