Για την στάση του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για την άποψη που έχει για το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Πρωινό Μου» ο Λάκης Λαζόπουλος.

Αναφορικά με την αξιωματική αντιπολίτευση υπογράμμισε ότι πρέπει να έρθει στην εξουσία για να την κρίνει.

«Να κατηγορήσω και εγώ όλους τους υπόλοιπους που πέρνουν σταθερά θέση υπέρ της ΝΔ, το έχω κάνει; Από το πρωί μέχρι το βράδυ υμνούν τη ΝΔ. Όποιος δεν υμνεί το σύστημα σημαίνει ότι πρέπει να είναι ΣΥΡΙΖΑ ή οτιδήποτε άλλο; Δεν είναι σωστό αυτό. Αυτό το οποίο ανέφερα για το παρόν σύστημα. Το παρόν σύστημα που κυβερνάει τη χώρα 35 χρόνια είναι αυτό. Αν κάποιοι θέλουν εγώ να βρίσω αυτό που θα έρθει αν θα έρθει, ας έρθει με το καλό, η δουλειά του ανθρώπου που είναι σατιρικός συγγραφέας είναι να σχολιάζει αυτό που είναι εξουσία. Τώρα, τον καημό του καθενός πικραμένου δεν θα τον αντιμετωπίσω», τόνισε.

Σχετικά με το Ποτάμι ανέφερε ότι δεν το βλέπει «καθόλου καλά», διαχωρίζοντας την ιδιότητα του Σταύρου Θεοδωράκη ως δημοσιογράφου από αυτήν ως πολιτικού.

«Με την έννοια αν βλέπω τον Θεοδωράκη σαν δημοσιογράφο, πιστεύω ότι είναι πολύ καλός δημοσιογράφος, έχω δώσει και συνέντευξη στον ίδιο όπως και στον Πρετεντέρη έχω δώσει συνεντεύξεις, δεν τους κρίνω σαν δημοσιογράφους. Εδώ παλεύουμε για τις απόψεις μας. Δηλαδή μπορεί να βγαίνει ένας άνθρωπος και να λέει, είπα τέρμα πια, τέλος πια, σε ποιο πράγμα είπε τέλος πια; Αφού το μνημόνιο του άρεσε, αφού συμφωνεί με την κατάσταση, αφού θεωρεί ότι όλα όσα γίναμε είναι καλώς καμωμένα γιατί νευρίασε; Μπήκε η άνοιξη στο σπίτι του και νευρίασε; Γιατί νευρίασε αυτός ο άνθρωπος; Αυτό που είπε δηλαδή είναι ως εδώ δεν θα έρθουν οι άλλοι. Θα παραμείνουμε εμείς. Και μπαίνει εμφανώς για να στηρίξει το παρόν σύστημα. Δηλαδή αυτό που το βλέπω εμφανώς εγώ, να το σχολιάσω τι να πω δηλαδή;», είπε χαρακτηριστικά.

Σχόλια