Δυστυχώς η αυτοδιοίκηση θα στερηθεί των υπηρεσιών  της Ελεονόρας Μελέτη. Η λαμπερή τηλεπαρουσιάστρια, παρά την επιθυμία της να …συνεισφέρει στα κοινά, αναγκάζεται να απορρίψει τις προτάσεις που δέχθηκε. Και τι προτάσεις!  Από τον Αρη Σπηλιωτόπουλο στην Αθήνα και τον Βασίλη Μιχαλολιάκο στον Πειραιά. Ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την Ελεονόρα. Διότι, όταν αναζητείς υποψηφίους για το συνδυασμό σου, από πού ξεκινάς; Από τα μηχανάκια της AGB. Ε, εκει η Μελέτη δεν έχει αντίπαλο.

Όπως αναφέρει η τηλεπαρουσιάστρια στο προσωπικό της blog,  στον Αρη απάντησε «όχι» διότι είναι  «γέννημα θρέμμα Πειραιώτισσα, με αποτέλεσμα να μην έχω ζήσει την Αθήνα, και να μην την γνωρίζω καλύτερα απ όσο ένας πολίτης που κάνει τη βόλτα του ή τις δουλειές του στις γειτονιές της πρωτεύουσας.». Ενώ  ο Αρης που πηγαίνει ο ίδιος το σκύλο του στα πάρκο!

Στην πρόταση του Μιχαλολιάκου, η τηλεπερσόνα απάντησε αμέσως θετικά. «Η αγάπη μου για τον Πειραιά είναι γνωστή και την έχω δηλώσει πολλές φορές και δημόσια. Εκεί ανήκει η ψυχή μου, εκεί γεννήθηκα, μεγάλωσα, πήγα σχολείο, έπαιξα, ερωτεύθηκα, αθλήθηκα, περπάτησα, μύρισα τη θάλασσα πρώτη φορά… Εκεί πηγαίνω όταν αναζητώ ηρεμία, γαλήνη και επιστροφή στις ρίζες μου.». Περαία μου, Περαία μου με τον Ολυμπιακό σου και …τη Μελέτη σου!

Ωστόσο, την αγάπη της για τον Πειραιά φαίνεται ότι δεν συμμερίστηκε το τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο εργάζεται. Δεν τα βρήκαν σε ότι αφορά τη συνέχιση την εκπομπής και έτσι η Μελέτη αναγκάστηκε με πόνο να απορρίψει την πρόταση του Μιχαλολιάκου.

Και έτσι πιάστηκαν α-μελέτητοι  Σπηλιωτόπουλος και Μιχαλολιάκος

Σχόλια