Πέταξε το γάντι στον Αλέξη Τσίπρα, ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, παρεμβαίνοντας στο διάλογο περί χρήσης βουλευτικών αυτοκινήτων, το οποίο ο ίδιος παρέλαβε.

Ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος αντιτίθεται στην απόφαση για περικοπή των διευκολύνσεων στους εκπροσώπους του λαού, επισημαίνοντας τον κίνδυνο «να αφήσουμε την αντιπροσώπευση της τάξης μας στους γόνους της αστικής τάξης(!), που θα μπορούν κάλλιστα να υπηρετούν από τη θέση του βουλευτή, ακόμη και χωρίς ούτε ένα ευρώ αποζημίωση».

Ο κ. Διαμαντόπουλος αφήνει σαφείς αιχμές κατά του Πρωθυπουργού, τον οποίο εμμέσως εγκαλεί για προσωπική απόφαση τονίζοντας: «Δεν συμμετέχω σε αρχηγικό κόμμα, και επειδή ως αριστερός με ελευθεριακές-σοσιαλιστικές απόψεις προερχόμενος από το κίνημα, έχω βαθειά ριζωμένη την κουλτούρα της συλλογικότητας, δεν εκτελώ προσωπικές εντολές κανενός αλλά υλοποιώ συλλογικές αποφάσεις, όταν λαμβάνονται τέτοιες τις σέβομαι απόλυτα…».

Ο Β. Διαμαντόπουλος υπενθυμίζει ότι «η μεγαλύτερη περικοπή των βουλευτικών διευκολύνσεων έγινε από την κυβέρνηση Γ. Α. Παπανδρέου έτσι ώστε ο λαός να καταπιεί ευκολότερα το «χάπι» του μνημονίου».

Άρα; Ραντεβού στα βενζινάδικα…

Σχόλια