Ένας 57χρονος άνδρας έχασε την ζωή του στην ευρύτερη περιοχή της Γένοβας, η οποία πλήττεται από χθες, από κύμα κακοκαιρίας, με σφοδρές βροχοπτώσεις.

Σε πολλά σημεία της πόλης οι δρόμοι μετατράπηκαν σε λίμνες και αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά.

plimmures-sti-genoba

 

Ο δήμος της Γένοβας απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να συνδράμουν ως εθελοντές, προσφέροντας βοήθεια στους υπεύθυνους που συντονίζουν τις επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

plimmures-sti-genoba (1)

 

Ο τοπικός Τύπος, αλλά και πολλοί κάτοικοι ζητούν να αποδοθούν ευθύνες, καθώς, όπως καταγγέλλουν, κανείς δεν είχε ειδοποιήσει τους πολίτες ότι επρόκειτο να αντιμετωπίσουν τέτοιες ακραίες μετεωρολογικές συνθήκες.

Μετά από μια διακοπή λίγων ωρών, ξανάρχισε να βρέχει, ενώ ξεκινούν οι προσπάθειες για να μετακινηθούν αμέτρητα τα στοιβαγμένα αυτοκίνητα, εξαιτίας του μένους των υδάτων, και να καθαρίσουν οι δρόμοι από την λάσπη.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Σχόλια