Εθνικη ανάγκη χαρακτήρισε η Φωφη Γεννηματά, στο debate των πολιτικών αρχηγών, την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, υπογραμμίζοντας τη μεγάλη ανταπόκριση στη Δημοκρατική Συμπαράταξη του ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ.

« Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί ούτε ως λαθρεπιβάτης να περάσει στο χωρο τη σοσιαλδημοκρατίας» συμπληρωσε, επισημαίνοντας ότι ο τεως πρωθυπουργός παίρνει το χρυσό βατόμουρο στην οικονομία.

«Η αυτοδυναμία είναι η νέα αυταπάτη. Η ελπίδα πρέπει να επιστρέψει. Χρειάζεται συνεργασία. Ζητάμε να γίνουμε η τρίτη δύναμη που θα επιβάλει τη συνεργασία» τόνισε η κυρία Γεννηματά και σημείωσε απευθυνόμενη στους πολιτικούς αρχηγούς:«Πρέπει να εξασφαλίσουμε μια αποτελεσματική κυβέρνηση. Σας καλώ να δεσμευτούμε όλοι. Πρέπει να καταργήσουμε το μπόνους των 50 εδρών»

«Δυστυχώς, κανένας από τους αρχηγούς δεν δεσμεύθηκε ότι στις 21 Σεπτεμβρίου η χώρα θα έχει μια κυβέρνηση 4ετίας» δήλωσε αποχωρώντας απο το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ μετά το πέρας του debate η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά δήλωσε, ωστόσο, βέβαιη ότι ο ελληνικός λαός που μπορεί “να κρίνει και να συγκρίνει, θα το επιβάλει με την ψήφο του”. «Θέλουν δεν θέλουν θα καθήσουν γύρω από ένα τραπέζι και θα πρέπει να συνεννοηθούν, γιατί το χρωστάμε όλοι στον ελληνικό λαό” είπε και δήλωσε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα είναι “η θετική έκπληξη των εκλογών, η τρίτη δύναμη που θα επιβάλει τη συνεργασία και θα εγγυηθεί τη σταθερότητα».

Σχόλια