Για πολιτική αγυρτεία έκανε λόγο ο Γιώργος Καρατζαφέρης, λίγες ώρες μετά την απόφαση της επιτροπής «Πόθεν Έσχες» της Βουλής να τον παραπέμψει στον εισαγγελέα για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα.

Μιλώντας στην εκπομπή του, στο κανάλι ΑΡΤ, πέρασε στην αντεπίθεση, εξαπολύοντας μύδρους εναντίον του συστήματος, το οποίο -όπως είπε- στήνει παιχνίδια για τη διαπόμπευσή του.

Απείλησε με αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση, δηλώνοντας έτοιμος για τον «δύσβατο δικαστικό δρόμο».

«Δεν θα τους περάσει. Για μας δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, ξέραμε ότι κάναμε ζημιές και ενοχλούσαμε. Γνωρίζαμε ότι έτσι λειτουργεί το σύστημα και τους ήρθε η σκέψη να μιλήσουν για μίζες. Έλεγαν ότι πηγαινοέρχομαι στο Λονδίνο. Πρόκειται για αστειότητες και αθλιότητες», είπε.

Και πρόσθεσε: «Ενοχλούνται ακόμη περισσότερο γιατί κάθε μέρα έχουμε προσχωρήσεις παρά το μπαράζ των επιθέσεων από εκείνους που είναι απέναντί μας. Ξέρουν ακόμη και υψηλά ιστάμενοι στον χώρο της Δικαιοσύνης ότι δεν υφίσταται θέμα μίζας. Το έστησαν για να απαξιώσουν το ΛΑΟΣ και τον πρόεδρό του. Αυξάνεται η επιρροή στην κοινή γνώμη. Είναι πανικόβλητοι».

«Γνωριζόμαστε καλά. Πρέπει να καταλάβουν ότι μπλέξανε μαζί μου. Είναι θέμα τιμής. Έχουν μπλέξει ετερόκλητα πράγματα που δεν στέκουν. Θα απαντήσουμε την ημέρα και την ώρα και με την προτεραιότητα που πρέπει. Θα ξεδιαλύνουμε όλη την κατάσταση και θα αποκαλύψουμε ποιοι έστησαν την ιστορία. Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι αν ήμουν το καλό παιδί των Αμερικάνων και έλεγα σε όλα “yes” θα είχα περιπέτειες; Είπα τα μεγάλα όχι», συμπλήρωσε.

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή

Σχόλια