Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιεί Ο Τομέας Παιδείας και Έρευνας της ΔΗΜΑΡ αύριο Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014, στις 10.30 το πρωί, στην αίθουσα του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7). Το θέμα της εκδήλωσης συνεχίζει να απασχολεί τον χώρο της σχολικής εκπαίδευσης και είναι οι διαδικασίες αξιολόγησης στο ελληνικό σχολείο.

Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής: Χαιρετισμός από τη Μαρία Ρεπούση, Βουλευτή ΔΗΜΑΡ Α΄ Πειραιά, μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και αρμόδια για τα θέματα εκπαίδευσης και έρευνας στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ.

Ομιλία του Νίκου Σαλτερή, Σχολικού Σύμβουλου, μέλος του Τομέα Παιδείας και Έρευνας της ΔΗΜΑΡ, με θέμα «Η Αξιολόγηση στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: διαδικασίες θεσμοθέτησης, κριτική αποτίμηση και προτάσεις της ΔΗΜΑΡ» Ομιλία του Γεωργίου Πασιά, Αναπληρωτή Καθηγητή Συγκριτικής Παιδαγωγικής και Ευρωπαϊκής Εκπαιδευτικής Πολιτικής στο Τμήμα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ, με θέμα «Η αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας στο ελληνικό σχολείο»

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι κομμάτων και φορέων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης .

Σχόλια