Σε φιάσκο για την ΕΛ.ΑΣ. εξελίσσεται η επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψης των υπαιτίων για την τραμπούκικη επίθεση εναντίον του Γιώργου Κουμουτσάκου έξω από τη Βουλή, την ώρα του συλλαλητηρίου που διοργάνωσαν ποντιακά σωματεία, διαμαρτυρόμενα για τις δηλώσεις Φίλη περί γενοκτονίας.

Παρά το γεγονός ότι οι δράστες φωτογραφήθηκαν την ώρα της επίθεσης, παραμένουν ασύλληπτοι 20 ώρες μετά την πράξη τους. Ο Γ. Κουμουτσάκος καταθέτοντας το μεσημέρι της Παρασκευής μήνυση στον εισαγγελέα παρέδωσε και φωτογραφίες όσων τους επετέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν.

Λίγο νωρίτερα είχαν αφεθεί ελεύθεροι και οι 8 προσαχθέντες στην Αστυνομία, ανάμεσά τους και ο «γυμναστής», που -κατά την Αστυνομία- φερόταν να πρωτοστάτησε στην επίθεση.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι την ώρα του αιματηρού επεισοδίου στο Σύνταγμα έπαιζε μπάλα με φίλους του, παρουσίασε δε μάρτυρες για να το επιβεβαιώσουν.

Ισχυρά άλλοθι πρόβαλαν και οι υπόλοιποι 7 προσαχθέντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία επικεντρώνει τις έρευνές της για τη σύλληψη των δραστών της τραμπούκικης επίθεσης σε 4 πρόσωπα, έχοντας κάνει μάλιστα ελέγχους ακόμη και σε σπίτια κάποιων εκ των υπόπτων. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι 4 ύποπτοι κινούνται στις παρυφές της οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Μενίδι.

Σχόλια