Με επεισόδια και χρήση δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις, συνοδεύτηκε η ομιλία του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στου Ζωγράφου το βράδυ της Τετάρτης.

Η ομιλία του υπουργού καθυστέρησε για αρκετή ώρα, καθώς έξω από την αίθουσα είχαν συγκεντρωθεί μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Λαϊκής Ενότητας, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για το ασφαλιστικό. Οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να εισβάλλουν στον χώρο της εκδήλωσης, με αποτέλεσμα να απωθηθούν από τις αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο και έκαναν περιορισμένη χρήση δακρυγόνων.

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια

«Η εισβολή μελών της ΛΑΕ σε χώρο όπου ήταν προγραμματισμένη κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου, με σκοπό τη ματαίωσή της, είναι μια πράξη εκτός Αριστερής αντίληψης και ιδεολογίας» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. «Η παρεμπόδιση κομματικών εκδηλώσεων δεν έχει καμία σχέση με τις μαζικές κοινωνικές διεργασίες και προσιδιάζει σε πρακτικές άλλων πολιτικών χώρων, ξένων στην Αριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σταματήσει να παρεμβαίνει στις τοπικές κοινωνίες, ερχόμενος σε επαφή με τις ανάγκες και τις ανησυχίες των πολιτών».

Σχόλια