Παρά τις εκκλήσεις του Γιώργου Καμίνη να σταματήσει η αφισορύπανση στην Αθήνα, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης συνεχίζει να ρυπαίνει το κέντρο της πρωτεύουσας.

Τη  περασμένη εβδομάδα, μάλιστα, απαντώντας στην έκκληση του νυν δημάρχου, ο κ. Σακελλαρίδης αφού υποστήριξε ότι η παράταξη του, ”Ανοιχτή Πόλη”, «διεξάγει την προεκλογική της εκστρατεία, με σεβασμό στην πόλη και το περιβάλλον της», ουσιαστικά απέρριψε τη πρόταση Καμίνη τονίζοντας:

«Το αίτημα του κ. Καμίνη θα ήταν περισσότερο ουσιαστικό, αν ο δήμος είχε διασφαλίσει επαρκείς προβλεπόμενους χώρους, όχι μόνο για την προεκλογική περίοδο, αλλά γενικά για την ελεύθερη δημόσια διακίνηση ιδεών», ανέφερε ο κ. Σακελλαρίδης.

Εξάλλου, ο υποψήφιος δήμαρχος κάνει λόγο και για μεροληπτική προβολή της υποψηφιότητας Καμίνη από τα ΜΜΕ και ειδικά από τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84».

«Περιμένουμε επίσης από τον κ. Καμίνη να συνδυάσει τις επισημάνσεις του για το θέμα της αφισοκόλλησης, με μια πρωτοβουλία για ισότιμη προβολή των υποψηφίων για τον δήμο της Αθήνας από τα ΜΜΕ. Θα προτείναμε, μάλιστα, η πρωτοβουλία αυτή να ξεκινήσει από τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό ”Αθήνα 9.84”, ο οποίος, μέχρι στιγμής, προβάλλει μεροληπτικά και μονομερώς την δική του υποψηφιότητα», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της «Ανοιχτής Πόλης».

Σχόλια