Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία της «Αγγελικής», της συνεργάτιδος του Χριστόδουλου ξηρού που αναζητείται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, στα πλαίσια των ερευνών που διενεργεί μετά την σύλληψη του καταζητούμενου συνεργάτη.

Πρόκειται για την Σπυροπούλου Αγγελική του Παναγιώτη και της Παρασκευής, γεν. 26/07/1992 στο Αίγιο Αχαΐας, η οποία αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές για την εμπλοκή της στην υπόθεση.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν επίσης εκτός από την φωτογραφία της ταυτότητός της, που εκδόθηκε το 2006 και άλλες 32 εικόνες που απεικονίζεται σε στιγμιότυπα εικόνων κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας, τέλη Δεκεμβρίου του 2014 και αρχές Ιανουαρίου του 2015

Επιπροσθέτως, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του συλληφθέντα για την εμπλοκή του στην υπόθεση (επ.) KOKA (ον.) HARI του JANI και της SOFIA , γεν. 26/11/1976 στην Αλβανία, αλλά και του καταφανώς πλαστού Δελτίου Ταυτότητας, υπό στοιχεία «ΧΡΥΣΑΚΗΣ Θεοχάρης», στο οποίο υπάρχει φωτογραφία του παραπάνω συλληφθέντα υπηκόου Αλβανίας (επ.) KOKA (ον.) HARI. Το συγκεκριμένο πλαστό Δελτίο Ταυτότητας βρέθηκε και κατασχέθηκε, κατά τη διενέργεια έρευνας σε μονοκατοικία στην Κερατέα Αττικής, όπου διέμενε ο Χριστόδουλος Ξηρός.

Σχόλια