Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, που είναι και επιχειρηματίας, είναι προμηθευτής των Γιατρών του Κόσμου, όπως είπε στη Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου με αφορμή την χθεσινή επίθεση χρυσαυγιτών στο ιατρείο της Οργάνωσης στο Πέραμα. Πρόκειται για τον Ηλία Παναγιώταρο.

Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο υφυπουργός κατηγόρησε τη Χρυσή Αυγή για «υποκρισία». «Είναι εγκληματική οργάνωση και ταυτόχρονα και μπίζνα», τόνισε και έδωσε στη δημοσιότητα τιμολόγια του βουλευτή – επιχειρηματία λέγοντας: «Αυτό είναι η αποτύπωση του φαρισαϊσμού του συγκεκριμένου μορφώματος».

«Η επιχείρηση «Χρυσή Αυγή» εμπαίζει ακόμα και αυτούς που την πιστεύουν» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κεγκέρογλου και κατέθεσε στα πρακτικά δύο τιμολόγια της επιχείρησης του Ηλ. Παναγιώταρου υπό την ονομασία «Φάλαγγα», από τα οποία προκύπτει πως προμηθεύει τους ΓτΚ με χιλιάδες οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, αντισηπτικά, σαμπουάν και αφρόλουτρα, έναντι τιμήματος συνολικά 24.969 ευρώ. Τα τιμολόγια «κόπηκαν» στις 30/7/2012, ενώ οι ΓτΚ εμφανίζονται στις 3/8/2012 να εκδίδουν εντολή σε τράπεζα για πληρωμή του ποσού στον επιχειρηματία.

Τα στοιχεία έχουν σταλεί στο ΣΔΟΕ, ανέφερε ο κ. Κεγκέρογλου.

 

Σχόλια