Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένα 13χρονο αγοράκι έχασε τη ζωή όταν ενώ έκανε παρκούρ έπεσε στο τζάμι του φωταγωγού το οποίο έσπασε με συνέπεια το παιδί να βρεθεί στο κενό. Το συμβάν έλαβε χώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Αγίας Σοφίας.

Η μόνη αυτόπτης μάρτυρας, μια ηλικιωμένη κυρία ανέφερε στην αστυνομία ότι επρόκειτο για παιδάκια που έπαιζαν μαζί και πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα, με αποτέλεσμα το ένα από αυτά να πέσει στο κενό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι ανήλικοι είναι κάτοικοι της περιοχής και εδώ και καιρό έκαναν παρκούρ στις ταράτσες των πολυκατοικιών στην οδό Μητροπόλεως. Τα παιδιά ξεκίνησαν το μοιραίο παιχνίδι από πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 48 και έφτασαν κάνοντας παρκούρ μέχρι την πολυκατοικία επί της ίδιας οδού στον αριθμό 52. Ένα από τα παιδιά της παρέας έκανε συχνά παρκούρ, άγνωστο όμως είναι αν ο άτυχος 13χρονος το προσπαθούσε πρώτη φορά.

Στο σημείο έχουν φτάσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να το απεγκλωβίσουν, όπως επίσης και δυνάμεις του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας.

 

Σχόλια