Κυκλοφόρησαν τα πρώτα «Κακλαμανικά» ταξί

Του Νίκου Ζαχαριάδη.

Με τη φράση «Κακλαμάνη Ρε Μ… μη Γ…» και το πρόσωπο του πρώην Δημάρχου σε μαχητικό ύφος, κυκλοφορούν από σήμερα, τα ταξί της Αθήνας που συμμετέχουν στην επικοινωνιακή καμπάνια του Νικήτα Κακλαμάνη. Σε επιθετικούς τόνους ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία για τον Δήμο της Αθήνας, ο πρώην Δήμαρχος, πλήρως εναρμονισμένος με το στυλ του μέσου που επέλεξε για την προβολή των θέσεών του.

Μάλιστα σε πλήρη ανάπτυξη, το σχέδιο του Νικήτα Κακλαμάνη, προβλέπει και συμμετοχή των τηλεφωνικών κέντρων των ραδιοταξί, όπου οι κοπέλες αντί για το γνωστό «έτεροοοος», θα χρησιμοποιούν τη φράση «Όχι ο Καμίνηηηηης, ο άλλοοοοος».

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, στα σχέδια του Νικήτα Κακλαμάνη, συμπεριλαμβάνονται αυτοκόλητα «Σιγά τις Πόρτες», χνουδωτά ζάρια με το πρόσωπό του για τα καθρεφτάκια και διακοσμητικά σκυλάκια για το ταμπλό (από αυτά που κουνάνε το κεφάλι), στη θέση του οποίου φυσικά θα βρίσκεται το κεφάλι του πρώην Δημάρχου που καθώς κινείται, θα μοιάζει να γνέφει «ναι».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

http://www.protagon.gr/

Σχόλια