Του Νίκου Ζαχαριάδη

Τέλος στις γυμνόστηθες φωτογραφίες του ρώσου προέδρου, ύστερα από ευρήματα έρευνας, που έδειξαν ότι οι σκληρά αρρενωπές εικόνες του, δημιουργούν σεξουαλική έξαψη στους ετεροφυλόφιλους θαυμαστές του!

Κι όμως! Η εικόνες του σκληρού αρσενικού, που ιππεύει (ή ψαρεύει ή έστω, περπατάει) γυμνός από τη μέση κι επάνω, φορώντας στρατιωτικά παντελόνια, ξυπνούν ακούσια, ένστικτα παρά φύσιν σεξουαλικής έλξης και S&M υποταγής, σε όσους βλέπουν στο πρόσωπο του Βλάντιμιρ Πούτιν, τον ηγέτη των ονείρων τους και τον «απελευθερωτή» από τα δεσμά του δυτικού ορθολογισμού.

Σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε από το Ρωσικό Ινστιτούτο Ελέγχου και Καταστολής Ομοφυλόφιλων Συμπεριφορών, πολλοί από όσους εκδηλώνονται φανατικά υπέρ της Ανατολικού Τύπου Δεσποτείας που εκπροσωπούν ο Ρώσος Πρόεδρος και οι Ολιγάρχες του, έλκονται υποσυνείδητα από την ιδέα ότι ένας «σκληρός αρρενωπός αρχηγός, «τους αγκαλιάζει προστατευτικά με τα στιβαρά του μπράτσα» ενώ δεν έχουν πρόβλημα (το αντίθετο μάλιστα) όταν καμμιά φορά τους ρίχνει και καμμιά «ξυλιά» στα πισινά (!!!)

Λαμβάνοντας υπόψιν του αυτά τα ανησυχητικά συμπτώματα που προκαλεί στο συλλογικό gay υποσυνείδητο, ο Ρώσος Πρόεδρος, ανακοίνωσε ότι «απαγορεύεται στο εξής η δημοσίευση γυμνόστηθων φωτογραφιών του χωρίς να καλύπτεται επαρκώς το στήθος του, προκειμένου να προστατεύσει τους Ορθόδοξους αδελφούς, από τον εκμαυλισμό και τη σεξουαλική διαφθορά».

Η ανακοίνωση του Βλάντιμιρ Πούτιν, προκάλεσε αίσθηση και στη χώρα μας, όπου γνωρίζει τεράστια αποδοχή, καθώς πολλοί τον θεωρούν ιδανικό «πατερούλη» που θα κάνει «ντα» όσους τους πειράζουν και θα «καθαρίσει» για λογαριασμό τους. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι η λέξη «ντα», είναι και το «ναι» στα ρωσικά.

Μάλιστα, από στιγμή σε στιγμή, αναμένεται η εμφάνιση μιας ακόμα ψεύτικης προφητείας, όπου κάποιος γέροντας θα μιλάει για τη σωτηρία που θα φέρει ο «γυμνόστηθος εκδικητής που θα φροντίσει τους «εκλεκτούς» σα να είναι οι bitches του ενώ δεν θα παραλείπει να τονίζει τη σχέση του «Μαρμαρωμένου Βασιλιά» με το «στήθος Μάρμαρο» του Ρώσου Προέδρου.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

από το protagon.gr

Σχόλια