Στη Βουλή έφθασε, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς σήμερα αναμένεται να αποφασίσει η Ολομέλεια για την άρσης της ασυλίας του για την υπόθεση Μπαλτάκου.

Η μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού έγινε υπό ισχυρά αστυνομικά μέτρα.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ανέγνωσε απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες μεταξύ ανώτατου δικαστικού άρχοντα και ανώτατου κυβερνητικού παράγοντα, κατονόμασε αργότερα τον Πρωθυπουργό, από ηλεκτρονικές διευθύνσεις μέσα από το κινεζικό, το ρωσικό δίκτυο και το youtube.

«Πες στον ψηλό τον παναθηναϊκάκια τους τρεις που θα πάνε να τους γ…».

Όπως εξήγησε ο ίδιος αμέσως μετά από αυτή την εντολή ο ανακριτής προφυλάκισε τους Μπούκουρα, Γερμενή, Ηλιόπουλο.

«Αυτός είναι ο χυδαίος και αλήτης πρωθυπουργός που δίνει εντολές σε δικαστές πρέπει να φορέσει χειροπέδες και να λογοδοτήσει» ξέσπασε ο Ηλίας Κασιδιάρης προκαλώντας τη αντίδραση του προεδρεύοντα, Γιάννη Τραγάκη.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μάλιστα, έφερε μαζί του στη Βουλή τα έγγραφα της ανακρίτριας Κλάπα, προκειμένου να υποστηρίξει ότι οι προφυλακίσεις των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ήταν κυβερνητική απόφαση και έγινε κατόπιν εντολής Σαμαρά.

«Η ανακρίτρια Κλάπα είχε υπογράψει τις αποφάσεις προφυλάκισης των βουλευτών Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα από τις 9 Ιανουαρίου, ενώ οι απολογίες ελήφθησαν στις 11 και 12 Ιανουαρίου», σχολίασε.

«Αυτά τα έγγραφα αποτελούν νόμιμο αποδεικτικό υλικό και τεκμηριώνουν το μεγαλύτερο πολιτικό έγκλημα στην σύγχρονη Ιστορία της χώρας μας. Η περίπτωση το έγκλημα να τελέστηκε εκ παραδρομής αποκλείεται, καθώς είναι αδύνατο να κάνεις το ίδιο λάθος δύο φορές το Σάββατο και τρίτη φορά την Κυριακή».

 

Σχόλια