Επαναστατική γυμναστική στο δημαρχείο της Αθήνας από τον Συριζα, το οποίο έχει τεθεί υπό κατάληψη. Κάποιος συμπεριφέρεται σαν πρόεδρος αλλά όχι της αξιωματική αντιπολίτευσης, αλλά 15 μελούς. Ο Καμίνης έδωσε ξεκάθαρη και ψύχραιμη απάντηση:

¨Σε μια πρωτοφανή κίνηση για προεκλογική περίοδο, η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, συνεπικουρούμενη από βουλευτές και ηγετικά στελέχη του κόμματος, προχώρησε σε κατάληψη του χώρου του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της Αθήνας, με πρόσχημα τα δίκαια αιτήματα των Σχολικών Φυλάκων.
Όλοι γνωρίζουν ότι το Δημοτικό Συμβούλιο κι εγώ προσωπικά έχουμε καταγγείλει κατ’ επανάληψη την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και των θέσεων των σχολικών φυλάκων, στους οποίους μάλιστα έχουμε παρασταθεί δικαστικά, αποδεικνύοντας στην πράξη την αλληλεγγύη μας.
Καλούμε τα υπεύθυνα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του κόμματος να δείξουν αυτοσυγκράτηση και να απόσχουν από τέτοιου είδους ενέργειες. Η επιδίωξη προεκλογικών εντυπώσεων βλάπτει τους αγώνες των εργαζομένων και υποβαθμίζει την πολιτική αντιπαράθεση.¨

Σχόλια