Αντιμέτωπη με κατάσχεση του κτιρίου της Συγγρού και με δέσμευση των λογαριασμών του κόμματος βρίσκεται η ΝΔ, σύμφωνα με τα parapolitika.gr.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα, το μεσημέρι της Τρίτης κατέφθασε στη Συγγρού αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και δήμευσης λογαριασμών του κόμματος από την διαφημιστική εταιρεία Spot Thomson. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις ανεξόφλητες οφειλές της ΝΔ προς τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα συγκεκριμένα ασφαλιστικά μέτρα δεν είναι το μοναδικό σοκ για τους ιθύνοντες του κόμματος αφού στη Συγγρού κατέφθασε και το κατασχετήριο του κτιρίου από την τράπεζα στην οποία ανήκει.

Το κτήριο αρχικά ανήκε στην εταιρεία του Μπάμπη Βωβού αλλά μετά την πτώχευσή της περιήλθε στην ιδιοκτησία της τράπεζας μαζί με τα ανεξόφλητα ενοίκια.

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στους μισθούς των υπαλλήλων οι οποίοι δεν έχουν καταβληθεί και στα συνεχιζόμενα αρνητικά δημοσκοπικά στατιστικά, σχεδόν απαξιωτικά, που καταγράφει στους πολίτες το κόμμα τις ΝΔ και προσωπικά ο ίδιος ο κ. Σαμαράς, την στιγμή που το κόμμα παραμένει βαθύτατα διχασμένο ως προς την αντιπολιτευτική του στρατηγική και ως προς το θέμα της ηγεσίας.

Σχόλια