Με τον Εθνικό Συντονιστή για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Ιωάννη Τέντε, συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή του κόμματος, Σπύρο Λυκούδη και τον εκπρόσωπο Τύπου Χρήστο Μαχαίρα.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης εκφράσθηκε, εκ μέρους του κ. Κουβέλη, η υποστήριξη της ΔΗΜΑΡ στο έργο του Εθνικού Συντονιστή, επισημάνθηκε η ανάγκη ενίσχυσης του θεσμού και παρουσιάστηκαν οι προτάσεις του κόμματος για το πολιτικό χρήμα και την αναθεώρηση της συνταγματικής πρόβλεψης περί ευθύνης υπουργών.

Αμέσως, μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Κουβέλης, δήλωσε: «Επισκεφτήκαμε, σήμερα, τον Εθνικό Συντονιστή για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς τον κ. Τέντε, δηλώνοντας ότι το έργο που πρέπει να υπάρξει είναι σημαντικό για την αντιμετώπιση της διαφθοράς. Ο Εθνικός Συντονιστής σε συνεργασία και με άλλα συναρμόδια όργανα πρέπει άμεσα να προχωρήσει στην αντιμετώπιση αυτής της μεγάλης πληγής. Η διαφθορά λεηλατεί το δημόσιο χρήμα και καταστρέφει το ΑΕΠ, δηλαδή τον ιδρώτα του ελληνικού λαού. Η ΔΗΜΑΡ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ στηρίζει με όλες τις δυνάμεις το έργο του Εθνικού Συντονιστή αλλά και όλων εκείνων των οργάνων που έχουν ως σκοπό να αντιμετωπισθεί το φαινόμενο της διαφθοράς».

Σχόλια