Απίστευτες δικαιολογίες «σκαρφίζονται» οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να πείσουν τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας να μην τους άρουν τις βουλευτικές ασυλίες.

Είναι ενδεικτικό ότι ο κ. Νίκος Μίχος ισχυρίστηκε ότι άφησε επίτηδες τα όπλα στο σπίτι του, για να τα βρει η Αντιτρομοκρατική και πρόσθεσε ότι τα είχε για την προσωπική του ασφάλεια, καθώς είναι «στόχος της MIT», της Μονσάντο και μεγαλεμπόρων κρέατος!

Αναφορικά, δε, με ποσότητα ινδικής κάνναβης που βρέθηκε στο σπίτι του, τα «έριξε» στον προηγούμενο ενοικιαστή!

Ειδικότερα, ο βουλευτής είπε μεταξύ άλλων: «Ήμουν και είμαι στόχος της τρομοκρατίας, όπως και κάποιοι άλλοι συναγωνιστές μου, όχι μόνο της εν Ελλάδι, αλλά και ξένων μυστικών υπηρεσιών, επειδή πάμε κόντρα στο έργο τους, όπως η ΜΙΤ και άλλες μεγάλες που ανέφερα στην επιτροπή».

Και πρόσθεσε σε άλλο σημείο: «Όσο για τη μικροποσότητα ινδικής κάνναβης, που βρέθηκε σε μια κρύπτη στο σπίτι μου, δεν είμαι ηλίθιος να την αφήσω εκεί, αφού θα ερευνούσε η αστυνομία. Ήταν από τον προηγούμενο νοικάρη του σπιτιού, όπως είπε και ο σπιτονοικοκύρης στην Αντιτρομοκρατική, ο οποίος είχε βρει και άλλα στο υπόγειο του σπιτιού και τα είχε πετάξει. Είχα όλο το χρόνο να τα πετάξω και δεν ήμουν ηλίθιος να τα αφήσω εκεί».

Τέλος, σημείωσε: «Η δίωξή μου γίνεται για το πολιτικό μου έργο και γι’ αυτά που έχω αναφέρει μέσα στο Κοινοβούλιο για το παραεμπόριο που γίνεται από μεγαλέμπορους κρέατος και γάλακτος, σπόρων και λιπασμάτων και γι’ αυτό που έχω πει, για την οικογένεια της Μονσάντο και τα προϊόντα τους. Έτσι, αναγκαστικά η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει καινούργια συμφωνία με τη Ρωσία και τα κράτη της Βαλτικής για εισαγωγές και εξαγωγές και να σταματήσουν να μας εκμεταλλεύονται οι Ευρωπαίοι δήθεν σύμμαχοι μας. Στην ουσία γι’ αυτό μας κυνηγούν!».

Σχόλια