Σε εξέλιξη είναι συνάντηση του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκη και τον υπουργό Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η συνάντηση πραγματοποιείται λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Β. Νούλαντ, την τηλεδιάσκεψη του Euroworking Group το απόγευμα, αλλά και εν όψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής στο τέλος της εβδομάδας και τη συνάντηση του πρωθυπουργού με την Α. Μέρκελ στο Βερολίνο.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να δοθεί πολιτική λύση στο πρόβλημα της ρευστότητας αλλά και στην διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας.

Τηλεδιάσκεψη του Euroworking Group το απόγευμα

Τηλεδιάσκεψη του Euroworking Group προγραμματίζεται για σήμερα το απόγευμα προκειμένου να εξεταστεί η κατάσταση των ελληνικών οικονομικών δεδομένων από τεχνικής άποψης.

Συγκεκριμένα, τα τεχνικά κλιμάκια των Ε.Ε., ΕΚΤ, ΔΝΤ θα δώσουν πληροφορίες στους εκπροσώπους των υπουργών Οικονομίας σχετικά με την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, θα εξεταστούν οι ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας και πιθανόν να αναλυθούν οι ανάγκες ρευστότητάς της.

 

Σχόλια