Τον ισχυρισμό ότι τρεις βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. ήθελαν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά φοβήθηκαν και μαζεύτηκαν- όπως είπε- μετά τις αντιδράσεις του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου, εξέφρασε συνομιλώντας με δημοσιογράφους ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Μελάς.

Μάλιστα ο κ. Μελάς υποστήριξε ότι ένας βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., το όνομα του οποίου όμως δεν θέλησε να αποκαλύψει, του ανέφερε ότι δέχεται μεγάλη πίεση από την εκλογική του περιφέρεια για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Ο συγκεκριμένος βουλευτής μου έλεγε. Πες στον πρόεδρο εσύ που έχεις άνεση. Γιατί να μην ψηφίσουμε Πρόεδρο; Εγώ πάω στην περιφέρεια μου και μου λένε ότι δεν θα με ξαναψηφίσουμε αν δεν ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν θα ξαναεκλεγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μελάς.

Παρά πάντως τις πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο κ. Μελάς δεν θέλησε να κατονομάσει τους βουλευτές, αρκέστηκε πάντως να αναφέρει ότι στους τέσσερις βουλευτές είναι και άνδρες και γυναίκες.

Τις αναφορές αυτές έκανε προς τους δημοσιογράφους ο κ. Μελάς, αμέσως μετά την ακρόαση του στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής η οποία ασχολήθηκε με τις καταγγελίες της βουλευτού των ΑΝ.ΕΛ.Σταυρούλας Ξουλίδου σχετικά με προσπάθεια χρηματισμού της προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΑΝΕΛ: Και οι αστειότητες έχουν όριο

Με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά του ανεξάρτητου βουλευτή Παναγιώτη Μελά, και προειδοποιώντας τον για προσφυγή στη δικαιοσύνη αν δεν δώσει στοιχεία, απάντησε το γραφείο τύπου των Αν.Ελ. με αφορμή τον ισχυρισμό του περί τεσσάρων βουλευτών του κόμματος που ήθελαν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά φοβήθηκαν την αντίδραση του Πάνου Καμμένου.

«Ο διασκεδαστικός Παναγιώτης Μελάς πρέπει να αντιληφθεί ότι και οι αστειότητες του έχουν ένα όριο», αναφέρεται στην ανακοίνωση ενώ καλείται ο κ. Μελάς εντός 24 ωρών να δώσει τα ονόματα και τα επίθετα των συγκεκριμένων τεσσάρων βουλευτών.

«Εάν δεν συμβεί αυτό τότε το κομμάτι της ψυχαγωγίας που μας προσφέρει, θα μετατραπεί σε εξώδικη πρόσκληση με τις προβλεπόμενες νομικές συνέπειες», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Σχόλια