Και άλλες χειρουργικές επεμβάσεις πρέπει να κάνει η Αντζελίνα Τζολί προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος επανεμφάνισης του καρκίνου, όπως αποκάλυψε η ίδια.
Περίπου δέκα μήνες μετά την αποκάλυψη της ότι έκανε διπλή μαστεκτομή, η 38χρονη ηθοποιός δήλωσε στους New York Times: «Πρέπει να κάνω άμεσα και άλλο χειρουργείο. Θα πάρω συμβουλές από όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους με τους οποίους μιλάω και με κουράρουν ώστε να περάσω στο επόμενο στάδιο».

Η Αντζελίνα Τζολί ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν μετανιώνει στιγμή για την απόφασή της, λέγοντας: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη με την απόφασή μου. Είχα την τύχη να έχω καταπληκτικούς γιατρούς, να έχω μια καλή ανάρρωση και μια ταινία όπως το Unbroken που μου έδωσε το κίνητρο για να γίνω και πάλι υγιής και να επιστρέψω στη δουλειά».

Μάλιστα δεν έκρυψε την μεγάλη της συγκίνηση από τον θετικό αντίκτυπο που είχε η δημοσιοποίηση της απόφασής της να υποβληθεί σε προληπτική διπλή μαστεκτομή.

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ από την στήριξη και την ευγένεια τόσων πολλών ανθρώπων. Ο λόγος που έγραψα εκείνο το άρθρο ήταν για να μπορέσω να επικοινωνήσω, να βοηθήσω και να συνδεθώ με άλλες γυναίκες και άλλες οικογένειες που πέρασαν την ίδια περιπέτεια», τόνισε.

Σχόλια