«Λυπούμαι, αλλά δεν μπορώ να ευχηθώ επιτυχία σε όψιμη υμνήτρια της Χ.Α. και του νεοναζισμού! Με την Δημοκρατία δεν παίζουμε! Ιδιαίτερα τώρα!».

Αυτό ήταν το tweet του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκου Μπόλαρη για τη Βούλα Πατουλίδου, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της ως αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Η κ. Πατουλίδου συμμετείχε σε τηλεοπτική εκπομπή μαζί με τον Ηλ. Κασιδιάρη και εμφανίστηκε να υιοθετεί τη θέση ότι η Χρυσή Αυγή καταδιώκεται.

«Ο διωγμός τον οποίο υφίσταται η ΧΑ είναι και νομικά αστήρικτος και πολιτικά επικίνδυνος. Διότι μια δημοκρατία καταδιώκει ένα εκλεγμένο πολιτικό κόμμα» παρατήρησε ο δημοσιογράφος και η Β. Πατουλίδου απάντησε:

«Πότε έχουμε δημοκρατία; Τις μονές ημέρες έχουμε δημοκρατία και τις ζυγές κάνουμε ό,τι θέλουμε; Ειλικρινά, γιατί βλέπετε ο καθένας προσπαθεί, αλλά τα ποσοστά δεν φεύγουν. Γιατί δεν φεύγουν; Γιατί δεν υπάρχει μια τόση δα μικρή αλήθεια. Δεν υπάρχει μια αλήθεια λόγων που τουλάχιστον να ταιριάξει και με την πράξη».

Στην ίδια συνέντευξη η Β. Πατουλίδου είχε επιτεθεί στον Γ. Παπανδρέου (ο οποίος την είχε επιλέξει ως υποψήφια για τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης το 2006), λέγοντας: «Επιτρέπεται με όλα όσα έχουν βγει να κυκλοφορεί ελεύθερος;».

Σχόλια