«Πρόκειται για μια τραγωδία του χειρότερου είδους», είπε ο δήμαρχος Νέας Υόρκης

Στους έξι ανέβηκε την Πέμπτη ο αριθμός των νεκρών από την έκρηξη που σημειώθηκε χθες σε κτήριο στο ανατολικό Χάρλεμ του Μανχάταν.

Μερικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αναζητούνται 12 άτομα, ενώ οι τραυματίες φτάνουν τους 74 και όλα αυτά την ώρα που αδιασταύρωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για την πιθανότητα να υπάρχουν άλλα δυο ελληνικά ονόματα στον κατάλογο των αγνοουμένων.

Όσον αφορά στον  Έλληνα που εμφανιζόταν ως αγνοούμενος από τη χθεσινή έκρηξη, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Πρόκειται για τον 42χρονο ομογενή Ανδρέα Παναγόπουλο, ο οποίος αναζητείτο από την οικογένειά του. Όπως σημειώνεται σε δημοσιεύματα αμερικανικών εφημερίδων, δεν είχε υπάρξει καμία ένδειξη ότι ο Παναγόπουλος βρισκόταν στα τρία νοσοκομεία που νοσηλεύονται τραυματίες, αφήνοντας έτσι την οικογένειά του με τη φοβερή αίσθηση ότι μπορεί να είχε θαφτεί κάτω από τα ερείπια.

Ο Παναγόπουλος διέμενε στο δεύτερο όροφο του ενός κτιρίου που κατέρρευσε και είχε μιλήσει τηλεφωνικά με τη σύζυγό του Lisbeth Perez, 45 λεπτά πριν από την έκρηξη.

Σχόλια