Νέο επεισόδιο μεταξύ της προέδρου της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και του πρώην προέδρου της Βουλής και βουλευτή της ΝΔ Ευάγγελου Μεϊμαράκη σημειώθηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης διαμαρτυρήθηκε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου πως «μας αφήνετε και περιμένουμε σαν γαϊδούρια» στις Επιτροπές.

«Η υπόθεση Siemens εξάπτει πολλά πάθη», σχολίασε η πρόεδρος της Βουλής, καθώς το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν την ακρόαση του διατελέσαντος προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της Υπόθεσης Siemens Σήφη Βαλυράκη. «Αυτόν τον τρόπο που τον έχετε μάθει;», ρώτησε τον βουλευτή της ΝΔ κρατώντας χαμηλούς τόνους

«Είναι γαϊδουριά να μας αφήνετε να περιμένουμε δύο ώρες και χθες και σήμερα και επίσης είναι γαϊδουριά να μην λέτε πότε θα τελειώσουμε», φώναξε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και πρόσθεσε: «Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι συμπεριφορά προέδρου που δεν θέλει να προκαλέσει. Δηλαδή θα μας βάλετε και τιμωρία; Εγώ και σήμερα σαν γαϊδούρι είμαι εδώ από τις τέσσερις γιατί είχαμε συνεδρίαση στις 17.00, μας είπατε τηλεφωνικά ότι θα γίνει στις 5.30 μ.μ., έρχεστε στις 6 μ.μ. και μας κάνετε και παρατήρηση».

«Ως πρώην Πρόεδρος της Βουλής θα έπρεπε να μιλάτε με μεγαλύτερο αυτοπεριορισμό», σχολίασε η κ. Κωνσταντοπούλου για να απαντήσει ο κ. Μεϊμαράκης: «Δεν δέχομαι τέτοια μαθήματα. Δεν δέχομαι μαθήματα από εσάς αυτά σε άλλους. Άντε μπράβο».

Σχόλια