Στο Καματερό ζει αλυσοδεμένο στην αυλή μιας πολυτελούς κατοικίας εδώ και καιρό το σκελετωμένο σκυλί που βλέπετε στις φωτογραφίες. Το ζώο στην κυριολεξία λιώνει από την ασθένεια ή την ασιτία αλλά ο ιδιοκτήτης του αποδεδειγμένα δεν νοιάζεται για την κατάσταση του.

Γειτόνισσα έκανε καταγγελία στο Α.Τ. Καματερού στις 3 Φεβρουαρίου, αλλά λόγω «ελλιπών στοιχείων στη δικογραφία», η Αστυνομία δεν συνέλαβε στο πλαίσιο του αυτοφώρου αυτόν που κακοποιεί έτσι αυτό το πλάσμα.

Οι μέρες περνούν και η κατάσταση του ζώου παραμένει ίδια. Γι’ αυτό και η γειτόνισσα έκανε έκκληση μέσω facebook για τη σωτηρία του ζώου δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες τις οποίες βλέπετε.

KamateroLimnou

Ό,τι δεν κάνει η ΕΛ.ΑΣ. – αν και απολύτως αρμόδια για τη διερεύνηση των καταγγελιών και υπεύθυνη ώστε να οδηγούνται οι δράστες στη δικαιοσύνη – θα το κάνουν για ακόμα μια φορά οι φιλόζωοι.

Απευθύνουμε έκκληση σε όσους μπορούν να συμβάλλουν ώστε η Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της, να συλλάβει τον ιδιοκτήτη του ζώου, να σχηματιστεί δικογραφίας εις βάρος του για την παθητική κακοποίηση του σκύλου και φυσικά να του επιβληθεί το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

KamateroLimnou (4)

 

Σχόλια