Σήμερα, με συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθήνα 9.84″, η Ντόρα Μπακογιάννη έδωσε συνέχεια στο θέμα Μπαλτάκου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η Νέα Δημοκρατία δεν εκπροσωπεί πατριδοκάπηλους. Εκπροσωπεί πατριώτες. Η υπόθεση Μπαλτάκου έκανε ζημιά στο κόμμα μας. Αν υπάρχουν και άλλοι ”Μπαλτάκοι” στη Νέα Δημοκρατία, δεν έχουν θέση στη ΝΔ. Το είπε και ο Πρωθυπουργός», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Κατακρίνοντας στο φαινόμενο της ένταξης επωνύμων από το καλλιτεχνικό ή αθλητικό χώρο στα ευρωψηφοδέλτια των κομμάτων το απέδωσε στην «κατάρα του σταυρού», συμπληρώνοντας ότι: «ο πολύς κόσμος δεν καταλαβαίνει τις αυξημένες αρμοδιότητες που θα έχει η επόμενη ευρωβουλή και ότι πρέπει να εκλεγούν άνθρωποι που θα μπορούν να ανταποκριθούν».

Αναφερόμενη στη στάση που τηρεί το τελευταίο διάστημα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «Μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει μια έλλειψη κοινής αντίληψης για το ποιο μπορεί να είναι το μέλλον της χώρας» τόνισε η κ. Μπακογιάννη, ενώ σχολιάζοντας την πορεία της χώρας στο εξής, «η κρίση πρέπει να μας οδηγήσει στον εκσυγχρονισμό του πολιτικού συστήματος», κατέληξε.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν δύο μέρες, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, σε ερώτηση αν θα ψηφίσει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο για το δήμο Αθηναίων, απάντησε: «Δεν ψηφίζουμε κομματικά στις δημοτικές εκλογές, κομματικά ψηφίζουμε στις ευρωεκλογές. Θα ψηφίσω όπως όλοι οι Αθηναίοι το πρόσωπο που πιστεύω ότι αύριο θα είναι καλός δήμαρχος».

Ερωτηθείς αν θα ψηφίσει τον Γιώργο Καμίνη, απάντησε ότι «έχει κάνει δυο σωστά πράγματα, αλλά περίμενα περισσότερα».

 

Σχόλια