Ο Νίκος Δένδιας σχολιάζοντας τις επιδόσεις της ΝΔ στον δήμο Αθηναίων, είπε πως «σε έναν βαθμό πληρώνουμε την υπόθεση Μπαλτάκου», ενώ μίλησε και για την διάσπαση της κεντροδεξιάς μεταξύ Κακλαμάνη-Σπηλιωτόπουλου, τονίζοντας ότι την «πλήρωσε» η ΝΔ.

Τέλος, Κυριάκος Μητσοτάκης και Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος ζήτησαν ψυχραιμία, ενώ ο Γεράσιμος Γιακουμάτος σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha δήλωσε ότι «στον δεύτερο γύρο ψηφίζω φανατικά Γιάννη Σγουρό».

Παράλληλα, κύκλοι της Συγγρού επιχειρούν να  υποβαθμίσουν την επίδοση του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως με εξαίρεση την περιφέρεια Αττικής, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πηγαίνει καλά, καθώς στην πλειονότητα των περιφερειών δεν θα είναι καν στο δεύτερο γύρο, αλλά θα είναι τρίτος ή τέταρτος. Ακόμα και στην περιφέρεια Αττικής, σημειώνουν, τα ποσοστά που αποσπά η κ. Δούρου είναι χαμηλότερα από το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιουνίου 2012, ενώ υπολείπονται από το άθροισμα των ποσοστών Κουμουτσάκου και Σγουρού. Παρομοίως ισχύει και για το δήμο της Αθήνας αναφέρουν, και υπογραμμίζουν ότι δεν υπάρχει δυναμική υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία.

Σχόλια