Με αναφορές στο όραμά του για «κοινωνικό φιλελευθερισμό» και «λαϊκό καπιταλισμό» και απευθύνοντας κάλεσμα προς όλους τους Αθηναίους και ιδιαιτέρως προς τον κόσμο της ΝΔ, ο Νικήτας Κακλαμάνης ξεκίνησε και επισήμως, με ομιλία του στο Κάραβελ, την προεκλογική του εκστρατεία ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

«Απόψε εδώ είναι η παράταξη. Είναι ο λαός της Αθήνας. Όταν ξεκινάγαμε δεν πίστευα ότι δεν θα μας έφτανε το Κάραβελ και θα έπρεπε να πάμε στο ΟΑΚΑ» ήταν τα πρώτα του λόγια, όταν ξεκίνησε την ομιλία του.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του κατέστησε σαφές ότι θα επιδιώξει τη δημιουργία ενός νέου αεροδρομίου, χαμηλού κόστους, που θα στηρίξει με ανταγωνιστικές τιμές τον τουρισμό στην πόλη. Όπως εξήγησε, υπάρχει γνωμοδότηση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιτρέπει την κατασκευή μικρότερου αεροδρομίου, το οποίο μπορεί να γίνει στην Ελευσίνα ή στην Τανάγρα.

Και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του απέναντι στο συνδικάτο των ταξί καθώς, όπως είπε, «10.000 ταξί στην πόλη θα βάλουν τη φάτσα μου που θα λέει «Ψηφίστε Νικήτα»».

Σχόλια