Με δελτίο τύπου που εξέδωσαν ο σύλλογος των ομολογιούχων εκφράζει την ικανοποίηση του για τις τροπολογίες που κατέθεσαν στην βουλή η ΔΗΜΑΡ και ο ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώντας ότι δείχνουν έμπρακτα τη θέλησή τους για την αποκατάσταση των αποταμιεύσεων της πλέον αδικημένης κοινωνικής ομάδας της χώρας.

_____________________

Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου

Δελτίο τύπου

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου εκφράζοντας τη θέση τουλάχιστον 200.000 ενεργών συμπολιτών μας που αποτελούν τον οικογενειακό ιστό 15.000 και πλέον οικογενειών ομολογιούχων, χαιρετίζει τις τροπολογίες που κατέθεσαν στη Βουλή των Ελλήνων ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ αλλά και όλους τους ανεξάρτητους βουλευτές που με την υπογραφή τους δείχνουν έμπρακτα τη θέλησή τους για την αποκατάσταση των αποταμιεύσεων της πλέον αδικημένης κοινωνικής ομάδας της χώρας.

Ταυτόχρονα θέλουμε «να σφίξουμε τα χέρια» και στα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης που με τις δημόσιες τοποθετήσεις τους αλλά και τις πρόσφατες συναντήσεις τους με το Δ.Σ. του Συλλόγου, έχουν αναφερθεί σε συγκεκριμένες λύσεις για την αποκατάσταση των αποταμιεύσεών μας.

Μόνοι έκθετοι στα μάτια των ομολογιούχων παραμένουν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ΠΑΣΟΚ. Οι 17 καταγεγραμμένες δηλώσεις του κ. Βενιζέλου για «δήθεν» αποζημίωση των ομολογιούχων μετά το PSI και η προεκλογική δέσμευση του Πρωθυπουργού στο σημείο 3 του Ζαππείου για «αποκατάσταση των πατριωτών επενδυτών» φανερώνουν πλέον, λίγες μέρες πριν τη συζήτηση των κατατεθειμένων τροπολογιών στην Βουλή, την ασυνέπεια και την αναξιοπιστία της ελληνικής κυβέρνησης.

Οι ομολογιούχοι και ο οικογενειακός ιστός τους δεν ξεχνούν και σύντομα με τη ψήφο τους θα αναδείξουν τη νέα κυβέρνηση του τόπου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

Σχόλια