Στην παραίτηση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα επέμεινε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε δηλώσεις του εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, είπε ότι ο κ. Μουζάλας δεν έχει την εμπιστοσύνη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προσθέτοντας όμως ότι η κυβέρνηση έχει την ψήφο εμπιστοσύνης των ΑΝΕΛ.

Εξήγησα στον Πρωθυπουργό ότι οι ΑΝΕΛ εμμένουμε στις θέσεις μας, είπε, σημειώνοντας ότι ο κ. Μουζάλας μπορεί να ζήτησε συγνώμη, λέγοντας ότι έκανε ένα λεκτικό ατόπημα, το θέμα όμως είναι πολύ σοβαρό και επιμένουμε, έστω για λόγους ευθιξίας να υποβάλει παραίτηση άμεσα.

Οι σχέσεις με τον Αλέξη Τσίπρα είναι ξεκάθαρες, η κυβέρνηση έχει την ψήφο εμπιστοσύνης των ΑΝΕΛ, όχι όμως ο κ. Μουζάλας, επέμεινε.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, ο κ. Τσίπρας του είπε ότι κατανοεί τις θέσεις των ΑΝΕΛ και την ευαισθησία του ελληνικού λαού στο συγκεκριμένο ζήτημα και επέμεινε ότι ο κ. Μουζάλας δεν ήθελε να θέσει τέτοιο θέμα.

Αφού σημείωσε πως ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής βρίσκεται σήμερα στις Βρυξέλλες, πρόσθεσε ότι ο κ. Τσίπρας θα περιμένει την επιστροφή του για να πάρει αποφάσεις.

 

Σχόλια