«Ο κ. Βενιζέλος έχει χάσει την ψυχραιμία του, ας χαίρεται τον πολιτικό του πολιτισμό. Oι εκφράσεις του χρεώνουν τον ίδιο, δεν χρεώνουν εμένα» τόνισε ο Φώτης Κουβελης στον Αθηνα 9.84, σχολιάζοντας τις πρωτοφανείς δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι η ΔΗΜΑΡ λειτουργεί παρασιτικά ως προς το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Κουβέλης, σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ υπο τη σημερινή του ηγεσία δεν χωρά στην Κεντροριστερά, υπογράμμισε όμως ότι αυτό δεν αφορά τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ που διεκδικει μια πολιτική με προοδευτικό περιεχόμενο. Η κεντροαριστερά ή θα έχει προοδευτικό πρόσημο ή δεν θα υπάρξει, διεμήνυσε εκ νέου ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, σημειώνοντας ότι η περιώνυμη Ελιά είναι το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου και κάποιες άλλες δυνάμεις, ως απόηχος των 58.

Αναφερόμενος στο Ποτάμι παρατήρησε ότι οι λύσεις πρέπει να έχουν χρώμα, συντηρητικές ή προοδευτικές. «Στο Ποτάμι λένε «θα δούμε, δεν ξέρουμε, ακούμε». Αυτό δεν είναι πολιτική» τόνισε ο κ. Κουβέλης.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουβέλης επεσημανε οτι έχει αντιφατική πολτική «σκίζω, δεν σκίζω το Μνημόνιο», ενώ δεν θέλει καμία μεταρρύθμιση με προοδευτικό πρόσημο .«Επομένως για ποια προγραμματική συμφωνια να μιλήσουμε;» διερωτήθη ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Ο Φώτης Κουβέλης σχολίασε και την απουσια του Αλεξη Τσίπρα από το debate των υποψηφίων για την Κομισιον, λέγοντας ότι πέρα από τις δικαιολογίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν συμμετείχε λόγω αδυναμιας θέσεων και επιχειρημάτων.

Σχόλια